دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
پنجشنبه, 06 اردیبهشت,1403


زنـدگیــــنامـه

 فصل هشتم: فعالیت های سیاسی




پا نهادن در گسترده فعالیت های فرهنگی بدون منش و بینش سیاسی امکان ندارد. اما پایه گذاری یک برنامه اصلاحی فرهنگی در دوره رژیم شاهنشاهی دشوار می نمود، زیرا فضای سیاسی و فکری جامعه چنان پریشان، مسموم، تاریک و ناامن بود که پرورش و به بار نشاندن نهال فضیلت، تقوا، اخلاق و معنویت در شمار محالات محسوب می شود در آن دوران که رژیم پهلوی همه چیز حتی قرآن و اهل بیت (علیهم السلام) را بازیچه گرفته بود و بر سر راه پویندگان اسلام راستین به ویژه جوانان خداجوی موانع عدیده ایجاد می نمود؛ استاد طاهایی بار سنگین امانت الهی را بر دوش کشیده مقاوم و استوار در برابر تهدیدات دشمن به فعالیت ها و مبارزه های سیاسی خود ادامه دادند. به طوری که وقتی مکتب نرجس در سال 1353 توسط ساواک تعطیل شد، جلسات استاد و سخنرانی های افشاگرانه ایشان در مسجد النبی و منازل افراد معتمد متوقف نشد.

اینک شمه ای از فعالیت های سیاسی آن روزها:

1.      حضور فعال در مبارزات سیاسی علیه رژیم ستم شاهی با الهام از تفکرات و بینش اسلامی و انقلابی مقام معظم رهبری

2.      .تکثیر و پخش اعلامیه ها و نوارهای سخنرانی امام خمینی(ره)

3.      سازماندهی جلسات سخنرانی، تحصن ها و راهپیمایی ها بر ضد رژیم به صورت منظم. به طور مثال در راهپیمایی تاسوعا و عاشورای سال 1357 به سرپرستی استاد طاهایی با پوشیدن چادرهای سفید به عنوان کفن

4.      حضور فعال در اعتصابها و تحصن هایی که در منازل آیات عظام در شورانگیزترین روزهای انقلاب برگزار می شد (شرکت در اعتصاب منزل آیت الله قمی به مدت 3 روز، منزل آیت الله شیرازی که به دنبال دستگیری جمعی از خواهران در روز 17 دی ماه سال 1356 برگزار شد.)

5.       نشر و توزیع اعلامیه در جهت حمایت از تحصن برادران در بیمارستان امام رضا(علیه السلام) و پشتیبانی از اعتصاب کارگران و مهندسین شرکت نفت و همبستگی با اعتصاب کنندگان حرم امام علی بن موسی الرضا(علیه السلام) در سرنوشت سازترین روزهای انقلاب.

6.       بازگشایی مجدد مکتب نرجس که از سال 1353 به دستور ساواک بسته شده بود بدون کسب اجازه از حکومت وقت به منظور هدایت بیشتر بانوان.

7.       سخنرانی های پرشور در جمع انقلابیون شهرهای مختلف زاهدان، زابل، تهران، سبزوار و... استاد در شب 22 بهمن سال 57 در حسینیه عطاران سبزوار در جمع کثیری از بانوان سخنرانی بسیار مهمی ایراد کردند.

و اما فعالیت های سیاسی استاد پس از پیروزی انقلاب:

8.       ژرف نگری در شناساندن چهره نفاق و دعوت جوانان به هوشیاری و بیداری.

9.       ارتباط دائم و مستمر با جبهه ها در 8 سال دفاع مقدسی و هماهنگی با نهادهای دیگر در جهت بسیج عمومی.

10.  حضور در جبهه های جنگ تحمیلی در استان های باختران و خوزستان در 3 نوبت و تشویق و ترغیب خانواده ها به شرکت در دفاع مقدس.

11.  ارتباط و همکاری مداوم و مؤثر با نهادهای انقلابی و سازمان ها و ادارات مختلف (حزب جمهوری، بنیاد مسکن، بنیاد شهید، انقلاب فرهنگی دانشگاهها، نهضت سواد آموزی، جهاد سازندگی و کمک های اجتماعی)

12.  کاندیداتوری نمایندگی مجلس شواری اسلامی در دوره سوم.

13.  حضور فعال در تمامی انتخابات کشور و تشویق طلاب و مخاطبان به حضور گسترده و منسجم در راه پیمایی های قدس، 22 بهمن و... در تمام سال های پس از پیروزی انقلاب.
استاد همواره به حضور سیاسی اهمیت فراوان می دادند؛ به همین جهت در مناسبت های لازم از افراد آگاه به مسایل سیاسی دعوت به عمل آورده، جهت روشن‌گری هرچه بیشتر اساتید و طلاب، جلسات پرسش و پاسخ برگزار می نمودند.

هم اکنون فعالیت های سیاسی مدرسه علمیه نرجس در تداوم خط رهبری و پیروی از ولایت فقیه ادامه دارد و حضور معنوي استاد طاهایی در تمام موقعیت های حساس چشمگیر و موجب تشویق و تحرک طلاب در عرصه سیاست روز است.

 

 




تعداد امتیازات: (1) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (5864)

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: