دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
چهارشنبه, 26 دی,1403

تعلیـم و تربیـت

 نرجس در ایران



نرجس در ایران

استاد طاهایی برای گسترش معارف دینی بین عموم مردم و تربیت طلاب در سطح استان و کشور مدارس حوزوی را در سطح شهر تأسیس نموده اند که عبارتند از :

1.      مدرسه علمیه نرجس: الزهرا سلام الله علیها (توس)- خیابان آخوند‌خراسانی، آخوند‌خراسانی، تلفن : 854224019

2.      زهرای اطهر سلام الله علیها واقع در خیابان نواب صفوی، تلفن 3681300

3.      حسینیه نصرت که از سال 1359 تا  1373 زیر نظر مدرسه علمیه نرجس اداره می‌شد.

4.      مدارس موجود در استان خراسان رضوی:

1.      مدرسه علمیه نرجس واقع در فریمان، امام خمینی، امام خمینی

5.      تلفن: 6221435

2.      مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها واقع در کاشمر 24856 خیابان 17 شهریور، جنب هلال احمر.

3.      مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها واقع در تربت جام، تلفن : 2231065

مدارس علمیه نرجس در سطح کشور

1.      مدرسه علمیه نرجس واقع در بیرجند، تلفن: 2232225

2.      مدرسه علمیه نرجس واقع در سبزوار زمردیان، چهار کوشک، خیابان اسدآبادی، تلفن 2230322

3.      مدرسه علمیه نرجس واقع در شهر زابل

4.      مدرسه علمیه نرجس واقع در زاهدان

5.      مدرسه علمیه نرجس واقع در بندر ترکمن

6.      مدرسه علمیه نرجس واقع در قوچان

1.     مدرسه علمیه الزهرا (توس):

این شعبه در سال 1351 با عنایت الهی و هیأت مدیران5 نفره شروع به کار نمود. ساختمان ابتدایی مدرسه با وسعت 220 متر مربع و 6 اتاق به صورت استیجاری بود، اما ساختمان فعلی مدرسه 1000 متر مربع وسعت دارد و اکنون ساختمان اصلی با وسعت 410 متر مربع در دست ساخت می‌باشد.

در مدرسه علمیه الزهرا تا‌کنون، تعداد طلاب به 950 نفر و اساتید 24 نفر، مبلغین 19 و فارغ التحصیلان به 200 نفر رسیده است.

تعداد طلاب در سال 1377 به 210‌نفر، اساتید به 15‌نفر و مبلغان به 7‌نفر افزایش یافت و تاکنون سالانه به 950‌نفر طلبه، 24‌نفر استاد، 19‌مبلغ و 200‌فارغ التحصیل رسیده است.

بخش‌های مدرسه عبارتند از: آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رایانه، کتابخانه، اعزام مبلغ، آرشیو نوار، بسیج، نشریه، تایپ و تکثیر و بایگانی.

دستاوردهای علمی پژوهشی: تربیت و پرورش طلبه، پژوهشگر، استاد، مبلغ سخنران، مدرس قرآن، حافظ قرآن، نشریه، پایان نامه‌های موفق در سطح کشوری و استان.

دستاوردهای فرهنگی- تبلیغی

اعزام مبلغ، استاد و مدرس در سطح شهر و استان، بر پای نمایشگاه، برگزاری مسابقات، اجرای نمایش به فعالیت‌های مختلف، شرکت و در همایش‌ها، شرکت در کلاس‌های احکام، هنری، ارائه محصولات فرهنگی، همکاری با مرکز مشاور‌آستان قدس، همکاری با بخشهای: پاسخگویی به مسائل شرعی، مشاوره، راهنمای زائر (ارشاد و تصحیح وضو)، حرم مطهر آستان‌قدس‌رضوی، برگزاری مجالس به مناسبت‌های مذهبی، ملی، انقلابی، چاپ نشریه داخلی.

پایگاه های وابسته به مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها

1.      مجتمع فرهنگی ثمانه واقع در بلوار کلاهدوز

2.      مدرسه علمیه نرجس فریمان.

خدمات اجتماعی: صندوق قرض الحسنه، تهیه جهیزیه به طلاب نیازمند و مستضعفین.

مدرسه علمیه زهرای اطهر سلام الله علیها

این مدرسه در سال 1362 زیر نظر هیأت مدیره مدرسه علمیه نرجس شروع به کار نمود. وسعت این شعبه در ابتدا 2000 متر با سه‌کلاس، یک سالن و یک دفتر بود و اکنون با امکانات 5 کلاس، 6 اتاق مختلف، یک سالن اجتماعات و مهد کودک طلبه می‌پذیرد.

تعداد طلاب در سال 1377، 120‌نفر، اساتید 14‌نفر و مبلغ 6‌نفر بوده است؛ اما اکنون این شعبه با مدیریت خانم آشفته پور و 400‌نفر طلبه، 30‌استاد و 10‌مبلغ رسالت خویش را بر‌دوش می‌کشد.

بخشهای مدرسه عبارتند از: آموزش، پژوهش، فرهنگی، رایانه، کتابخانه، اعزام مبلغ، آرشیو نوار، بسیج تبلیغات، نشریه، بایگانی، تایپ و تکثیر و مهدکودک.

دستاوردهای علمی پژوهشی:

تربیت طلبه، پژوهشگر، استاد، مبلغ، سخنران و تهیه نشریه.

دستاوردهای فرهنگی- تبلیغی: برگزاری همایش، اعزام مبلغ، مدرس، سخنران، ارائه محصولات فرهنگی، برپایی نمایشگاه، برگزاری مسابقات، شرکت در مسابقات، چاپ نشریه، اجرای نمایش به مناسبت‌های ملی، مذهبی، انقلابی، همکاری با آستان‌قدس در زمینه پاسخگویی به مسائل‌شرعی، راهنمای زائر( تصحیح وضو، ارشاد) برگزاری مجالس و برگزاری کلاس‌های فوق برنامه

خدمات اجتماعی: برگزاری مراسم افطاری به مدارس محروم در ماه رمضان.

مدارس علمیه نرجس سلام الله علیها در سطح استان

مدرسه علمیه نرجس واقع در شهرستان فریمان

این شعبه در سال‌1350 با‌مدیریت خانم اعتمادی و در پاسخ به نیاز مردم به معارف بلند اسلامی با وسعت 450 متر مربع زیربنای 400 متر مربع تأسیس شد.

مدرسه فریمان اکنون با تعداد 65‌طلبه و 34‌فارغ التحصیل، 12‌استاد و مبلغ به انجام رسالت مشغول است.

مدرسه در سال 1373 رسما پذیرش آغاز‌کرد در سال 1378 تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان قرار گرفت که در سالهای طلاب بعد تعداد طلاب به 56 نفر، اساتید 92 نفر، کارکنان به 7 نفر و مبلغین به 2 نفر افزایش یافت. این مدرسه اکنون با تعداد 65 طلبه و 34 فارغ التحصیل، 12 استاد و مبلغ به انجام رسالت مشغول است.

بخشهای مدرسه عبارتند از: آموزش، پژوهش، فرهنگی، رایانه، کتابخانه، اعزام مبلغ، آرشیو نوار، تبلیغات، نشریه و بایگانی.

هیأت مدیره: امام جمعه شهرستان، مدیریت مدرسه و 3 نفر از اعضای هیأت امنا.

دستاوردهای علمی پژوهشی: تعلیم و تربیت طلاب، پژوهشگر، مبلغ، سخنران، مدرس ، چاپ جزوات تحقیقاتی، ارائه پایان نامه.

دستاوردهای فرهنگی- تبلیغی:

برپایی مجالس به مناسبت‌های ملی، مذهبی، انقلابی، تهیه و چاپ نشریه، اعزام مبلغ در ماه مبارک رمضان، محرم و صفر و دهه فاطمیه، اجرای طرح اوقات فراغت، برگزاری مسابقات کتابخوانی، مقاله‌نویسی، برگزاری جلسات ادعیه، لیالی قدر، ایام اعتکاف، اجرای طرح با قرآن تا قرآن، برپایی نمایشگاه، شرکت در مسابقات و کسب و مقام و جوایز، پاسخگویی به مسائل شرعی در ستاد نماز جمعه. رابطه فرهنگی با کمیته امداد در روستای فراگرد شریف‌آباد و تدریس احکام در مرکز یادگیری قلعه نو قلندر‌آباد.

همکاری فرهنگی با نهادها، ادارات و دانشگاه‌ها.

2 . مدرسه علمیه نرجس سلام الله علیها در کاشمر

این شعبه در سال 1349 با وسعت 6000 متر مربع با امکانات کلاس، سالن اجتماعات و صحن حیاط شروع به کار نمود. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به پذیرش طلبه مشغول شد و تعداد طلاب در سال 1377 به 120 طلبه و 19 استاد رسید.

مدرسه علمیه کاشمر اکنون با وسعت 1300 متر مربع (خوابگاه، کلاس، سالن اجتماعات و صحن حیاط) و با 80 فارغ التحصیل و 21 استاد در مسیر آموزش و ارشاد گام بر می دارد.

اکنون با وسعت 1300 متر مربع (خوابگاه، کلاس، سالن اجتماعات و صحن حیاط) و با 80 فارغ التحصیل و 21 استاد در مسیر آموزش و ارشاد گام بر می‌دارد.

این شعبه با 8 نفر هیأت مدیره و با مدیریت خانم فاطمه باقری اداره می‌شود.

دستاوردهای علمی-پژوهشی: تربیت و پرورش طلاب، استاد، پژوهشگر، مدرس قرآن، حافظ قرآن، ارائه پایان نامه و ارائه مقاله در مسابقات.

دستاوردهای فرهنگی- تبلیغی: برگزاری نشست‌ها با مباحث تربیتی خانوادگی، مشاوره برپایی نمایشگاه، برگزاری مراسم وحدت، برگزاری جلسات قرآن، برگزاری جلسات نهج‌البلاغه به مناسبت‌های اعیاد. اجرای طراح اوقات فراغت، اعزام مبلغ، سخنران و مدرس، شرکت در همایش‌ها و گردهمایی‌ها، برگزاری جلسه ای با حضور معاونان و مدیران مدارس در سطح شهر و مدارس علمیه در شهرستان، برپایی مجالس به مناسبت‌های ملی، مذهبی و انقلابی، اجرای نمایش، ارائه محصولات فرهنگی.

3.     مدرسه علمیه نرجس تربت جام

این شعبه در سال 1350 و با وسعت 250متر مربع با فضایی متشکل از 6 کلاس و سالن اجتماعات شروع به کار نمود. تعداد طلاب در سال 1377 به 75 نفر، اساتید به 12 نفر و مبلغین به 16 نفر افزایش یافت.

مدرسه اکنون با مدیریت خانم اعظم ستواکار (خانم صفایی) هیأت مدیره 5 نفره با وسعت 500 متر مربع و با تعداد 52 نفر طلبه، 16 استاد و 12 مبلغ انجام وظیفه می‌کند.

بخشهای مدرسه عبارتند از : آموزش، پژوهش، فرهنگی، کتابخانه، اعزام مبلغ، بسیج، تبلیغات، نشریه، بایگانی، تایپ و تکثیر، خوابگاه و مشاوره.

دستاوردهای علمی پژوهشی: تربیت طلاب، اساتید، مدرس قرآن، مبلغ و سخنران به روستاها، اعزام مدرس، شرکت در مسابقات علمی و کسب مقام و جوایز، مشاوره، برگزاری جلسات پرسش و پاسخ، برگزاری مسابقات تفسیری، اعزام مبلغ به دبیرستان و ارگان‌های مختلف.

مدرسه علمیه نرجس سبزوار

این مدرسه در سال 1353 با وسعت 740 متر مربع آغاز به کار نمود. به یمن پیروزی انقلاب اسلامی پذیرش طلاب را آغاز کرد که در سال 1377 تعداد طلاب 480 نفر، اساتید به 34 نفرو مبلغان به 10 نفر افزایش یافت.

مدرسه علمیه سبزوار اکنون با زیربنای 3250 متر مربع با سالن اجتماعات در دو طبقه و کتابخانه و با تعداد 340 نفر طلبه، 92 فارغ التحصیل، 30 نفر استاد و 35 مبلغ به انجام رسالت خویش مشغول است.

اکنون با زیربنای 3250 متر مربع با سالن اجتماعات در دو طبقه و کتابخانه و با تعداد 340 نفر طلبه، 92 فارغ التحصیل، 30 نفر استاد و 35 مبلغ به انجام رسالت خویش مشغول است.

این مؤسسه با مدیریت خانم زمردیان و 9 نفر اعضای هیأت مدیره اداره می‌شود.

بخشهای مدرسه عبارتند از : آموزش، پژوهش، رایانه، کتابخانه، اعزام مبلغ، آرشیو، نوار، بسیج، تبلیغات، نشریه، بایگانی و تایپ و تکثیر.

دستاوردهای علمی- پژوهشی: تربیت طلبه، پژوهشگر، استاد، مدرس قرآن، حافظ قرآن، سخنران، مبلغ، تهیه نشریه.

دستاوردهای فرهنگی – تبلیغی: برگزاری کلاس‌های تابستانی، اعزام مبلغ به روستاها، حضور در ماه مبارک رمضان، شرکت در مسابقات و کسب مقام و جوایز، برگزاری نمایشها، شرکت در گردهمایی‌ها، برگزاری‌طرح‌آموزش راهنمای اساتید، کارهای‌آموزشی، پژوهشی، روش تحقیق، برپایی نمایشگاه، و اعزام مدرس.

مدرسه علمیه نرجس بیرجند

این مدرسه در سال 1350 با وسعت 650 متر مربع (کلاسها در دفتر) و با هیأت مدیره 10 نفره شروع به کار نمود. مدرسه در سال 1374 شروع به پذیرش طلبه نمود که در سال 1377 تعداد طلاب به 150 نفر، اساتید به 20 نفر و مبلغ به 10 نفر رسید.

مدرسه علمیه نرجس بیرجند هم اکنون مدرسه با 18 طلبه و 32 فارغ التحصیل، 20 نفر استاد و 25 مبلغ با امید به پروردگار متعال ادامه مسیر می دهد.

اکنون مدرسه با مدیریت خانم طاهره روستا با 18 طلبه و 32 فارغ التحصیل، 20 نفر استاد و 25 مبلغ و با امید به پروردگار متعال ادامه مسیر می‌دهد.

دستاوردهای علمی پژوهشی: تربیت طلبه، پژوهشگر، مدرس قرآن، استاد، حافظ قرآن، مبلغ، سخنران و تربیت طلاب از راه مکاتبه، بالا‌بردن سطح علمی طلاب با دعوت اساتید برجسته، ارائه مقالات و پایان نامه ها.

دستاوردهای فرهنگی تبلیغی : اعزام مبلغ، سخنران، مدرس، برپایی نمایشگاه، برگزاری مسابقات، برگزاری نمایش پیامبر‌اعظم در اردیبهشت 85 ، طرح اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان با همکاری سازمان تبلیغات، اجرای طرح مسابقه کتابخوانی در سطح استان، برگزاری کلاس‌های تفسیر، احکام، تجوید، شرکت در مسابقه قرآن و عترت، صحیفه سجادیه، شرکت در کمیته امور بانوان و برگزاری نمایش.

مدرسه علمیه نرجس واقع در زاهدان

این مدرسه با عنایت خاص الهی در سال 1346 با وسعت 300  متر مربع ( متشکل از یک سالن یک اتاق، زیرزمین و آبدارخانه) شروع به کار نمود و از سال 1361 رسما طلبه می‌پذیرد.

در سال 1377 تعداد طلاب 310، اساتید 50 و مبلغ 12 نفر بوده است.

این شعبه اکنون با مدیریت ملک تاج افشانی و هیأت مدیریه با 28 استاد و 12 مبلغ به کار خود ادامه می‌دهد. تعداد طلابی که از معارف اسلامی سیراب گشته‌اند 185 نفر است.

مدرسه شامل بخش‌های : آموزش، پژوهش، فرهنگی، رایانه، کتابخانه، آرشیو نوار، بسیج، تبلیغات، نشریه، بایگانی، تایپ و تکثیر و خوابگاه می باشد.

دستاوردهای علمی پژوهشی: به تعلیم و تربیت طلاب و پژوهشگران، مبلغ، سخنران، مدرس و حافظ قرآن، اساتید معارف اسلامی، تهیه نشریه، ارائه 30 پایان نامه، شرکت در مسابقات و کسب مقام و جوایز.

دستاوردهای فرهنگی تبلیغی: برگزاری نمایش( سالی یکی دوبار)، شرکت در گردهمایی‌ها، برپایی نمایشگاه، اعزام مبلغ، سخنران، مدرس، ارائه محصولات فرهنگی، طرح اوقات فراغت، برگزاری مسابقات، کلاس‌های احکام جوانان و جمع‌آوری استفتائات مراجع عظام به صورت موضوعی، ارتباط با دانشگاه‌ها، ادارات و مدارس، همکاری باستاد اقامه نماز، ستاد نماز جمعه و کانون قرآن، مدارس علمیه نرجس در بندر ترکمن، زابل، دامغان، قوچان و حسینیه نصرت (مدرسه علمیه حضرت خدیجه ) نیز اکنون زیر پوشش مرکز مدیریت قم به انجام رسالت می پردازند.

 




تعداد امتیازات: (0) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (3621)

نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

تصویر امنیتی
کد امنیتی را وارد نمایید: