دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
شنبه, 22 اردیبهشت,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
زیارت شریفه عاشورا تمامش برای ما درس است. درس توحید وفداکاری، درس ایثار و از خود گذشتگی در راه دین، درس تولّی و تبرّی که با چه کسی دوستی و با چه کسی دشمنی کنیم.... (۱۳۸۰/۱/۱۲)
کل یوم عاشورا وکل ارض کربلا‌. عجب جمله ای! این جمله هم هشدار دهنده است و در عین حال امید بخش.  هشدار می دهد از آن جهت که مومنان بدانند جریان شوم اموی و سفیانی یک جریان است، تنها در زمان بنی امیه نبوده بلکه بعد از رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) این جریان بوده و ادامه داشته و ادامه خواهد داشت تا ظهورحضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه) مومنان بدانند درهر عصر و زمان، بنی امیه، شمر، یزید وجود دارند؛ منتهی اسمشان فرق می کند و الا همه همان جهت و در همان خط درحرکت هستند تمام تلاش خودشان را برای ازبی...    ادامه »
کل یوم عاشورا وکل ارض کربلا‌.  این جمله هم هشدار دهنده است و در عین حال امید بخش. به انسان امید می دهد ازآن جهت که در زیارت می خوانید: « یا لیتني کنت معکم فافوز فوزاعظیما؛ ای کاش من با شما بودم و به فوز و رستگاری بزرگ می رسیدم.» (زیارت مطلقه، ششم) می دانید همیشه عرصه حضور برای انسان مومن باز است. فکر کنید درکربلا هستید. همیشه امام حسین (علیه السلام) اصحاب خودش را از بین مومنان برمی گزیند. می خواهید از اصحاب امام حسین(ع) باشید و این ندای «هل من ناصر ینصرنی» و &...    ادامه »
عزیزان! عاشورا یک نقشه است. نقشه ای که مسیر بندگی عاشقانه را به ما نشان می دهد. این نقشه حرکت از خاک به سوی آسمان و وصال عاشقانه به دوست رابه ما نشان می دهد. بر روی این نقشه تمام فراز و نشیب ها و راه های صعب العبور و تنگناها، همه کشیده شده. چگونگی عبور از این راه ها به وسیله اباعبد الله (علیه السلام) کاملا روشن شده.  در این نقشه تمام راه ها به حسین بن علی(ع)  منتهی می شود و از حسین(ع) به خدا.  ما این نقشه و تصویر را بشناسیم و طبق این نقشه حرکت کنیم، امام حسین(ع) به مثابه ابراهیم(...    ادامه »
باید بدانیم آن چنان که امام حسین(ع) درمقابل دشمن کرامت  نفسانی و انسانی خود را حفظ کرد، ما هم باید درمقام تربیت  و سرپرستی فرزندان و نسل جوانمان این گونه از کرامت انسانی آنها پاسداری کنیم.  حال به نقشه عاشورا نظر کنیم. 1. عاشورا عرصه نبرد تحمیلی بود، یعنی این جنگ را بر  حسین (علیه السلام) تحمیل کردند. حضرت را در دو راهی قرار دادند که خود باید انتخاب کند یا با یزید زمان دست بیعت بدهد و شاهداز بین رفتن اصل دین و اسلام باشد. فقط به این اکتفا کند که اسلام پوسته ای بیش نیست. اصل...    ادامه »
هیهات من الذله؛ من مرگ و کشته شدن باعزت را انتخاب و افتخار می کنم که بیعت با یزید را قبول نکنم. این ذلت را نه من قبول می کنم، نه دامانی که مرا پرورش داده، نه شما مومنین. عزیزان درسی را که از عاشورا می گیریم این است معمولا دوراهی ها در زندگی خیلی زیاد است. در زندگی انبیاء و اولیای خدا هم بوده از جمله در زندگی  حضرت یوسف(ع) که فرمود: «رب السجن احب الی مما یدعو ننی الیه؛ زندان رفتن برای من از قبول دعوت این زنان بهتر است.»(سوره یوسف ایه ۳۳)    نمی گویم به آن درجه زندان و...    ادامه »
نقشه عاشورا 1.     عاشورا عرصه نبرد تحمیلی بود.2. هدف دشمن نابودی اسلام ناب بود. شنیدید امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) می فرمودند اسلام ناب واسلام آمریکائی. در زمان بنی امیه و معاویه و یزید هم این چنین بود. اسلام ناب را ازبین می بردند و جای آن را به اسلام معاویه و یزید می بخشیدند. حالا اسلام آمریکائی همان اسلام یزیدی و اسلام معاویه است. اگر چه به یزید عنوان خلیفة المسلمین داده بودند و به این عنوان برتخت وکاخ سلطنت نشسته بود ولی دراین جایگاه کاری از او برنمی آمد جز اِعم...    ادامه »
صفحه 34 از 42ابتدا   قبلی   29  30  31  32  33  [34]  35  36  37  38  بعدی   انتها