تاریخ ارسال خبر: 19 مرداد 1401 |
عزیزان من! شمامی دانید امام حسین (علیه السلام) برای نماز به شهادت رسیدند. ظهر عاشورا حضرت وسط میدان جنگ ایستادند، نماز خواندند. می توانستند بروند درخیمه یا پشت خیمه نماز بخوانند، امنیت بیشتری هم داشت ولی برای این که اقامه صلاة بکنند وسط میدان جهاد و جنگ که از هر طرف تیر می بارید ایستادند و نماز خواندند.
توجه داشته باشید نماز را بی اعتنا نباشید. اول وقت نماز بخوانید. به پاس حرمت حسینی عهد کنید از همین امروز نماز را اهمیت بدهید. حجابتان و وظایف دینیتان را اهمیت بدهید.
(۱۳۸۰/۱/۱۶)
تاریخ ارسال خبر: 22 مرداد 1401 |
جوانان عزیز! اگرشما می خواهید دینتان کامل باشد باید تولّا و تبرّا داشته باشید؛ به عبارت بهتر وصحیح تر تولّی و تبرّی.
تولّی شما این است که حسین (علیه السلام) را بشناسید، علی و فاطمه (سلام الله علیهما) را بشناسید و تبرّی شما این است که دشمنانشان را بشناسید. در این زمان تولّی و تبرّی شما به این است که امام زمانتان را بشناسید و دشمنانش را بشناسید و کسانی که حق امام زمان(عج) را پایمال می کنند.
بفهمید و بشناسید و با آنها دشمنی کنید و شما از زیارت عاشورا درس ...
ادامه »
تاریخ ارسال خبر: 22 مرداد 1401 |
اگر ما بتوانیم با بررسی و تحلیل مسائل عاشورا رشد فکری پیدا کنیم {مخصوصا جوانان ما} و با یک سری مسائل آشنا شویم، تاریخ عاشورا برای ما آئینه عبرت باشد، دراین آئینه نظر کنیم و به امورات خود و جامعه مان پی ببریم این خود یک جهاد بزرگی است.
(۱۳۸۰/۴/۱۲)
تاریخ ارسال خبر: 22 مرداد 1401 |
زیارت شریفه عاشورا تمامش برای ما درس است. درس توحید وفداکاری، درس ایثار و از خود گذشتگی در راه دین، درس تولّی وتبرّی که با چه کسی دوستی و با چه کسی دشمنی کنیم.
(۱۳۸۰/۱/۱۲)
تاریخ ارسال خبر: 22 مرداد 1401 |
صبر هر انسانی بستگی شدید به یقین او دارد؛ یعنی صبر از لوازم یقین است و از آن جا که حضرت زینب (سلام الله علیها) بعد از معصومین از دارندگان بالاترین درجات یقین هستند، لذا صبر عملی که حضرت از عصر عاشورا تا پایان عمر خویش به نمایش می گذارند نظیری ندارد.
قرآن می فرماید:
«انّ اللهَ مَعَ الصّابرین؛ خداوند با صابران است» (بقره/154)
اوج صبر حضرت هنگام دیدن بدن مطهر برادر و امام زمان خویش است؛ آن جا که می فرمایند:
«اللهمّ تَقبَّل مِنّا القَلیلَ القُربان» درجه معرفت آن قدر...
ادامه »
تاریخ ارسال خبر: 25 مرداد 1401 |
عزیزان! عاشورا کلاس درس است، مکتب امام حسین (علیه السلام) به ما درس می دهد، ما باید از این مکتب درس بگیریم، وظایفمان را بشناسیم، هم عبرت، هم شناخت وظیفه باشد که چه کنیم.
(۱۳۸۰/۲/۴)
تاریخ ارسال خبر: 25 مرداد 1401 |
چه عواملی فاجعه جانگداز عاشورا را بوجود آورد؟
اول:کنار گذاشتن وصایای پیامبر گرامی اسلام(ص) به ویژه درمورد رهبری بود.
پیامبر(ص) با ژرف نگری آینده بعد ازخودشان را پیش بینی کردند و به عنوان رحمة للعالمین و ناصح و دلسوز راه نجات را پیش روی امت گذاردند و آن عبارت بود از تمسَک به قرآن و عترت که در حدیث ثقلین فرمودند: «انی تارک فیکم الثَقلین کتاب الله وعترتی.» شیعه وسنی این حدیث را نقل کردند. در این روایت شریف حض...
ادامه »