دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
پنجشنبه, 01 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
‏ "السلام علیک و علی الارواح التی حَلَّت بِفِنائِک..." سلام برتو (ای حسین عزیز) و برآن ارواحی که باکمال میل و رغبت و اشتیاق در راه خدا کنارمولا و امام و مقتدای خود با امامشان بالا رفتند. بنابر قراین مراد ازارواح، اصحاب باوفای امام حسین (علیه السلام) می باشند؛ چه از اقربا و خویشاوندان و چه از اصحاب دیگر آن حضرت، ومراد ازفنا جایگاه قرب آن حضرت می باشد.  بدون شک اصحاب باوفای ایشان از نظر درجه و مقام به ایشان نزدیکترند، چنانچه دراخبار است که علی (علیه السلام) فرمودند؛ «الا انا و شی...    ادامه »
یااباعبدالله لقد عظمت الرزیه و جلت و عظمت المصیبه بک علینا.. ای حسین(ع) عزیز مصیبت تو بسیاربزرگ است؛ نه تنها برما بلکه بر ملکوتیان و اهل آسمان و بر اهل اسلام این مصیبت بزرگ است.  چرا اینقدر در زیارت عاشورا اشاره به عظمت و بزرگی مصیبت جانسوز کربلا شده؟ علت عظمت این مصیبت چیست؟ از بعد دیگری قابل بیان است.  شخصی خدمت امام صادق(ع) آمدو سوال کرد: این اعظم المصائبی که در زیارت می خوانیم چیست؟ آیا تنها به خاطر ابعاد وسیع فاجعه کربلاست که این بر هیچ کسی پوشیده نیست، همه می دانند و اگربه خاط...    ادامه »
فلعن الله امه اسست اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت... "لعن" درلغت به معنای طرد و دورکردن و راندن است. قطعا لعن خدا دوری از رحمت الهی است. لعنت ریشه قرآنی دارد. خداوندتبارک و تعالی در قرآن (درآیه ۵۷ و۶۴سوره احزاب، آیه۷۸ سوره صاد) لعنت کرده کفار و منافقین و به طور کلی هرکسی که مخالفت باخدا و رسول خدا کند و از صراط مستقیم منحرف شود و در مسیر غیرحق قرار بگیرد خود منحرف شود و سبب انحراف دیگران بشود و شیطان گونه عمل نماید، از رحمت خدا دور شده و موردلعن قرار می گیرد.  پیامبرگرامی اسلام می فرم...    ادامه »
فلعن الله امه اسَّسَت اساسَ الظُّلم و الجور علیکم اهل البیت. پیامبرگرامی اسلام(ص) می فرمایند: "سبعه لعنهم الله و کل نبی مجاب‌" (بحارالانوارج۷۲ ص۲۰۵)؛  هفت دسته  هستند که خداوند و هر پیامبری که دعای او مستجاب می شود این هفت دسته را لعنت می کند.  1. المغیر لکتاب الله: کسی که کتاب الهی را تغییر بدهد کتاب های آسمانی اعم از تورات و انجیل و قرآن، مهمتر از همه قرآن که آخرین و سعادت بخش ترین کتاب است که برای پیامبر خاتم(ص) آمده است. بنابر وعده خداوند تغییر در ظاهر الفاظ ...    ادامه »
فلعن الله امه اَسَّسَت اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت.  پیامبرگرامی اسلام(ص) می فرمایند: هفت دسته هستندکه خداوند و هر پیامبری که دعای او مستجاب می شود، این هفت دسته را لعنت می کند.  1. المغیرلکتاب الله. 2. والمکذب بقدرالله؛ کسانی که قدر وقضای الهی را تکذیب کنند. ما باید بدانیم که خداوند تبارک وتعالی قضا (حکم) و قدری دارد. ازعلی(ع) سوال کردند یا امیرالمومنین(ع) خدا را شناختی؟ بله، "عَرَّفتُ اللهَ بِفسخ العَزائِمِ و نقض الهِمَم؛ خدا را به این شناختم که چقدر تصمیم هائی گرفتم&...    ادامه »
فلعن الله امه اَسَّسَت اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت.  پیامبرگرامی اسلام می فرمایند: هفت دسته هستندکه خداوند وهر پیامبری که دعای او مستجاب می شود، این هفت دسته را لعنت می کند.  1. المغیرلکتاب الله. 2. والمکذب بقدرالله. 3. والمبدِّلُ سنه رسول الله. حال شما درست دقت کنید ببینید چه کسانی در راس این ملّاعین هستند. چه کسانی سنت رسول یعنی فرمایش پیغمبر خدا(ص) را تغییر دادند. پیامبر خدا(ص) از اول بعثت بارها و بارها از آن لیله المبیت، از حدیث انذار، روز غدیر و... فاصله به فاصله حضرت ...    ادامه »
فلعن الله امه اَسَّسَت اساس الظلم و الجور علیکم اهل البیت. پیامبرگرامی اسلام می فرمایند: هفت دسته هستندکه خداوند و هر پیامبری که دعای او مستجاب می شود، این هفت دسته را لعنت می کند.  1. المغیرلکتاب الله. 2. والمکذب بقدرالله. 3. والمبدل سنه رسول الله. 4. والمستحل من عترتی ما حرم الله عزوجل.: چهارمین دسته ای که مورد لعن واقع می شوند کسی است که ذریه مرا که خداوند احترامشان را واجب کرده هتک حرمت کنند. مقام عترت درکلام پیامبر(ص) هم ردیف قرآن قرار داده شده و کسانی که حریم اهل بیت ...    ادامه »
صفحه 20 از 45ابتدا   قبلی   15  16  17  18  19  [20]  21  22  23  24  بعدی   انتها