دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
پنجشنبه, 01 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
ولعن الله امه قتلتکم و... خدا لعنت کند جماعتی که شمارا کشتندوخدا لعنت کند گروهی را که زمینه نبرد و کشتار شما را فراهم کردند.  دراین فراز از زیارت عاشورا باید به گروهائی که مورد لعن واقع می شوند دقت نمود. 1.      لعنت به کسانی است که  اساس ظلم وجور را پایه ریزی  کردند تا به عاشورا کشاندند. 2.      لعن برغاصبان خلافت که بانقشه های خائنانه خود هم شخصیت زدائی نمودند وهم شخصیت تراشی کردند و جایگاه اهل بیت(ع) را تا توانستند کوچک نمود...    ادامه »
برئت الی الله و الیکم منهم... بیزاری می جویم به سوی خدا و به سوی شما، یعنی من از اینها روی می گردانم  بیزاری  از اینها میطلبم به سوی شما می آیم. دراین فراز اززیارت عاشورا برائت از دشمنان خاندان نبوت مطرح گردیده است. اهمیت مسآله برائت به حدی است که چندین بار در این زیارت مطرح شده است. برائت درواقع بیزاری جستن ازدشمنان اهل بیت(ع) وخانه دل را برای ایمان مهیا ساختن  است. ولی نعمتمان حضرت  علی  بن موسی الرضا (صلوات الله  علیه)  دریکی ازنامه هائی که به مامون نوشت...    ادامه »
یا اباعبدالله انّی سلم لمن سالمکم وحرب لمن حاربکم.؛ ای اباعبدالله تا قیامت با کسانی که باشمادرصلحند درصلح وصفاهستم وبا مردمی که باشمادرجنگند درستیزم. دراین قسمت زیارت برای دومین بارامام حسین(ع) مورد خطاب قرارمیگیرند..پس ازخطاب اول که بزرگی مصیبت ایشان را یادآورشده وازتمام کسانی که درفاجعه جانسوزکربلا نقش داشتند بیزاری جسته واعلام برائت کردیم، حال با گذراندن این دوره معرفت وشناخت وقت آن است که بگوئیم ما شیعیان حسینی باکسانی که با این خاندان درصلحند در صلح وصفاخواهیم بود و با مردمی که با این خاند...    ادامه »
و لعن الله ال زیاد وال مروان ولعن الله بنی امیه قاطبه... برای این که بدانیم این لعن ها دراین زیارت شریفه عاشورا برای چیست وچرا اظهار برائت وبیزاری نسبت به بنی امیه می کنیم وچرا اظهار تولی نسبت به خاندان پیغمبر(ص) داریم باید بفهمیم ال زیاد، ال مروان وبنی امیه چه کردند؟ آن وقت باتمام وجود لعن ونفرین می فرستیم که هر کدام به نوبه خود در مقابل امام حسین (ع) ایستادند ودرشهادت فرزند رسول خدا سهمی بسزا داشتند.  دراین فراز از زیارت عاشورا لعن ال زیاد آمده در رآس آنها زیادبن ابیه است یعنی پسر پدرش....    ادامه »
ولعن الله ال زیاد وال مروان ولعن الله بنی امیه قاطبة ... گروه دوم که دراین زیارت مورد لعن قرار می گیرد آل مروان است. مروان فرزند حکم بن العاص می باشد. این دونفر ازچهره هائی بودند که بارسول خدا واهل بیت(ع) به ویژه باعلی (ع) دشمنی آشکار داشتند. پیامبر(ص) او وفرزندش را تبعید نمودند. آل مروان ازتیره بنی امیه هستند ومروان ازخشن ترین دشمنان اهل بیت(ع) وامام حسین(ع) بود...مروان حکم همان کسی است که به ولید فرماندار مدینه دستور می دهداز حسین(ع) برای یزید بیعت بگیرد ومی گوید: "به خدا سوگند اگر حسین(ع) از...    ادامه »
ولعن الله بنی امیه قاطبة؛  لعنت خدا برتمامی بنی امیه. در درس گذشته گفته شد اگر ما بخواهیم معنای لعن را بفهمیم وبا اعتقاد دشمنان اهل بیت(ع) را لعن کنیم به خصوص قاتلان امام حسین(ع) را باید مطاعن آنان رابدانیم. عزیزان! به همان نسبت که بیان فضائل اهل بیت(ع) اجر وثواب دارد، بازگو کردن وشنیدن مطاعن دشمنان اهل بیت(ع) هم اجر وثواب دارد. تولی وتبری برای علاقمند شدن ودوری جستن است.  گذری مختصر برتحولات جامعه اسلامی تاقبل از حکومت بنی امیه. دین مقدس اسلام باظهور خودش نسل نو را براساس آرمان...    ادامه »
و لعن الله بنی امیه قاطبة. وقتی خلیفه سوم که ازبنی امیه بود به خلافت رسید، پلی شد برای پلیدترین عناصراشرافیت نیمه جان و مطرود که بهترین پایگاه هائی را که با جهاد وفداکاری انصارومهاجران به دست آمده بود، اشغال نمودند. وضع عوض شد. صداقت وایمان و فداکاری ودینداری جای خودرا به پول پرستی ومقام پرستی وارزشهای جاهلی بخشید. خلیفه ابزاری شد که بنی امیه کثیف ترین دشمنان  اسلام به وسیله اوعقب افتادگیهای خودراجبران کنند. بعدازدنیا رفتن خلیفه علی (ع) با شروع خلافت خود کوشش نمودند تا اجتماع رابه مسیراصل...    ادامه »
صفحه 22 از 45ابتدا   قبلی   17  18  19  20  21  [22]  23  24  25  26  بعدی   انتها