دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
پنجشنبه, 01 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
پیامبرگرامی اسلام (ص) با ارزشهای جاهلی مبارزه کردند و به همان میزان که با ارزش های طاغوتی به ستیز برخواستند ارزشهای الهی راجایگزین آنها  نمودند که عبارتند از: 1. ایمان: "قرآن می فرماید: "افمن کان مومنا کمن کان فاسقا لایستون" ؛ آیاکسی که مومن است باکسی که فاسق است اینها یکی هستند؟ هرگز اینها مساوی نیستند. ازدیدگاه الهی فرق می کنند.( سوره سجده، آیه ۱۸) آیه دیگر درسوره مبارکه فاطر می فرماید: " یرفع الله الذین آمنوا؛ خدا مقام اهل ایمان را بالا برده." اهل ایمان نزد خدا مقام دارند. 2. تقوا:&nb...    ادامه »
دین مقدس اسلام اصولی دارد که درجامعه اسلامی باید رعایت شود.              1. اصل حفظ اسلام.  2. حاکمیت ارزشها  علی (ع) حاکمیت ارزشهارا بسیار مهم می دانند. حضرت در آغاز روزهای حکومت صریحا این اصل را اعلام کردند درخطبه ۱۶نهج البلاغه می فرمایند:" والذی بعثه بالحق  لتبلبلن بلبله ولتغربلن غربله ولتساطن سوط القدرحتی." سوگند به کسی که پیامبر(ص) را به حق مبعوث فرمود، به سختی مورد آزمایش قرار می گیرید وغربال می شوید و همانند محتوای دیگ هنگام جوشش زیر و...    ادامه »
دین مقدس اسلام اصولی دارد که باید درجامعه اسلامی رعایت شود. 1. اصل حفظ اسلام 2. حاکمیت ارزشها 3. اصل عدالت:حضرت علی (ع)درهمه ابعاد حکومتی عدالت داشتند؛ بویژه درتقسیم بیت المال که تآکید خاصی دراین زمینه داشتند و حضرت در این جهت ابتدا ازخود وبستگانشان شروع فرمودند. جریان عقیل را همه می دانید. نابینا بود. آمد خدمت حضرت، "برادر! سهم مرا ازبیت المال زیادکن..." حضرت علی(ع) آهن گداخته ای را نزدیک دست عقیل بردند و فرمودند توچگونه از من این تقاضا را داری؟ آیا می خواهی من درآتش دوزخ بسوزم.(نهج البلاغه،...    ادامه »
اصولی که باید درجامعه اسلامی رعایت شود: 1. اصل حفظ اسلام. 2. اصل حاکمیت ارزشها.  3. اصل عدالت. 4. اصل رعایت قانون: یکی ازاصول تغییر ناپذیردر سیره امام علی(ع) رعایت قانون بود. در این جهت حضرت با کسی مسامحه نکردند و با قانون شکنان سخت برخورد می نمودند تا جائی که بعضی به معاویه پناهنده می شدند. در حکومت حضرت علی(ع) کارگزاران حکومتی بیش از دیگران می بایست حریم قانون راحفظ کنند؛ زیرا:  اگر زباغ رعیت ملک خورد سیبی                   ...    ادامه »
 السلام علیک یا اباعبد الله سلام تحیّت بزرگ الهی درآثار اسلامی یکی از آداب و سنتهائی که در اسلام و در میان سایر ملل و اقوام رایج بوده، سلام است. هر قومی وقتی که با یک دگر برخورد می کنند سلام می دهند؛ حال این سلام یا با لفظ یا حرکات دست و پا یا با سر است یعنی گاهی به صورت عملی و گاهی لفظی است.  دراسلام سلام یکی از روشن ترین و مهمترین تحیتهاست. قرآن به مومنین امر می کند «وارد خانه های دیگران نشوید مگر این که اجازه بگیرید و بر اهل خانه سلام کنید. این سلام کردن برای شما بهتر است، ...    ادامه »
السلام علیک یابن رسول الله...یابن امیرالمومنین... وابن سید الوصیین...یابن فاطمه سیده نساء العالمین...  بعد ازسلام به امام حسین (علیه السلام) سلام به اباء و  امّهات حضرت می دهیم. یکی از افتخارات این بزرگواران همین بود که خودشان را به نام پیامبر(ص) و علی(ع) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) معرفی می کردند.  ائمه (علیهم السلام) همیشه به نام مادرشان افتخار می کردند. روزعاشورا حضرت سید الشهدا(ع) مکرّر خودشان را معرفی می کردند که من پسر پیامبر(ص) علی(ع) و زهراس) هستم.  سلام خدمت پیا...    ادامه »
السلام علیک یاثارالله وابن ثاره والوترالموتور... سلام برتو ای کسی که خداوند خونخواهی تو خواهد کرد...و سلام برتو ای کشته که خون کسانش ریخته شده است. اضافه "ثار" به "الله" به "خون خدا" تعبیر شده است بدان جهت که اهمیّت بزرگ حضرت علی(ع) و امام حسین(ع) را برساند و الّا به این معنا نیست  که خدا جسم باشد و خونی داشته باشد، همان گونه که خون در بدن نقش حیاتی دارد و بود و نبودش مرگ و زندگی را رقم می زند.  وجود مقدّس امیرالمومنین و امام حسین (علیهما السلام) نزد خداوند و در دین او چنین نقشی دارن...    ادامه »
صفحه 19 از 45ابتدا   قبلی   14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  بعدی   انتها