دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
پنجشنبه, 01 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
  عواملی که فاجعه جانگداز عاشورا را بوجود آورد:            دوم: کم رنگ شدن معنویت در جامعه بود.           پیامبر گرامی اسلام(ص) درمدت23 سال تمام توان و همَ خودشان را به کار بردند تا در تاروپود جامعه معنویت یعنی بینش و ارزشهای الهی را جایگزین سازند.  در این راستا رسالت خویش را با دعوت به مبدا و معاد آغاز فرمودند. حضرت شالوده کار خود را بر پایه اعتقادات مبنا گذاشتند و در پی آن به انقلاب ارزشها پرداختند و با ارزش های...    ادامه »
عواملی که حادثه جانگداز عاشورا را به وجود آورد:                  3- افول غیرت دینی: (بعد از رحلت پیامبرگرامی اسلام غیرت دینی مردم کم شد). غیرت یک نفرت طبیعی است که انسان ازشرکت در امر محبوبش دارد. غیرت قبل از این که یک ارزش الهی باشد یک ارزش انسانی است. خداوند متعال انسان غیرت مند را دوست دارد؛ حال اگر این غیرت درباره دین باشد زیرا عزیزترین و محبوبترین اشیاء نزد مومن دین اوست یعنی مومن اجازه تجاوز به حریم دین را به هیچ کس نمی دهد .  غضب در بر...    ادامه »
عواملی که حادثه جانگداز عاشورا را بوجود آورد: (ادمه 3-افول غیرت دینی): یکی ازجلوه های غیرت دینی امر به معروف ونهی از منکر است. قرآن کریم مسلمانان را بهترین امت معرفی می کند، اگر امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند.  می فرماید:" کُنتُم خَیر امه اُخرِجَت لِلناس تَامُرونَ بِالمعروف و تَنهون عَنِ المُنکر و تُومِنون بالله"(سوره ال عمران آیه۱۱۰)  ازاین آیه مبارکه استفاده می کنیم که مسلمانان تازمانی بهترین امت محسوب می شوند که غیرت دینی دربین آنها زنده باشد ولی زمانی که این غیرت افول ...    ادامه »
عواملی که حادثه جانگداز عاشورا را بوجود آورد: 4- تساهل وتسامح و بی تفاوتی خواص نسبت به وضع جامعه:                             تساهل وتسامح در دین مقدس اسلام هست و به سه معنا به کار برده شده که هر یک حکم مخصوصی دارد.               4-1: سهل وسمح به معنای آسان گیریست؛ به این معنی که در اسلام دستوری که مشقت داشته باشد و انجام آن همراه بامشکلات باشد نیامده و از دوش انسانها برداشته&nbs...    ادامه »
 ارزشهای جاهلی قبل از بعثت پیامبر اسلام (ص): 1. نژاد پرستی: قرآن می فرماید: "واذا قیل لهم اتبعوا ما انزل الله قالوا" ( سوره لقمان، آیه ۲۱)  وقتی به آنها گفته شد پیروی کنید از آنچه خدا نازل کرده می گویند بلکه ما پیروی می کنیم از آنچه که پدرانمان را درآن یافته ایم. ماهمان دین و روش آبا و اجدادمان را داریم.  به دین ومذهب ونژادشان افتخار می کردند. 2. تکاثر: یعنی به زیاده طلبی و ثروت اندوزی افتخار می کردند. قرآن می فرماید: "الهیکم التکاثرحتی زرتم المقابر" (سوره تکاثر، آیه ۱و۲) &nbs...    ادامه »
   ارزشهای الهی: 1. ایمان  2. تقوا   3. جهاد در راه خدا   4. علم قرآن می فرماید: " هل یستوی الذین یعلمون و الذین لایعلمون‌"؛ آیا کسانیکه می دانند و عالمند با افراد نادان و بی علم مساوی هستند؟هرگز جز این نیست که فقط صاحبان عقل می دانند.  5. سابقه درخشان و عدم سوء سابقه می فرماید:" لایستوی منکم من انفق من قبل الفتح و قاتل" ؛ مساوی نیستند ازشما کسانی که قبل از پیروزی انفاق و کارزار کردند اینها درجه شان بالاتر است." (سوره حدید، آیه ۱۰) پیامبر گرام...    ادامه »
دین مقدس اسلام اصولی دارد که درجامعه اسلامی باید رعایت شود به خصوص افرادی که در راس جامعه ونظام اسلامی قرار دارند بیش ازهمه باید رعایت کنند.    1. اصل حفظ اسلام: علی(ع) به اندازه ای به این اصل اهمیت می دادند  که درحقیقت جان خویش را فدای این اصل که حفظ اسلام بود نمودند و با کسی معامله نکردند. وقتی احساس کردند که پیگیری مسآله خلافت که خود شایسته تر از همه بودند، دیگر به مصلحت اسلام نیست و احیانا اگر قیامی برای گرفتن خلافت  داشته باشند مغرضان از این اختلاف سوء استفاده کرده و از...    ادامه »
صفحه 18 از 45ابتدا   قبلی   13  14  15  16  17  [18]  19  20  21  22  بعدی   انتها