دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
جمعه, 02 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
قال الله العظیم فی کتابه: "قل انماحرم  ربی الفواحش..."              دیروز عرض کردم گناهان دو نوع است: گناهان اخلاقی وعملی. هفت مورد ازگناهان عملی را عرضه داشتم. امروز ادامه می دهیم.  از گناهان اخلاقی:  ۸-سخن چینی بسیار بداست.  ۹- خلف وعده ازصفات بسیار بد و ازگناهان بزرگ اخلاقیست.   ۱۰-دروغ، اگرکسی یک دروغ بگوید در اسلام فاسق شمرده شده و ازمزایای اجتماعی محروم است.   ۱۱-عقوق والدین که کمترین درجه عاق، اف گفتن به پدر ومادر است....    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: "ماکان للمشرکین ان یعمروا مساجد الله.." (سوره توبه، آیه۱۷)  بحث امروز ما اخلاص در عمل است. درهرحال انسان در زندگی سعی و تلاشی دارد. اما فرق مومن با غیرمومن این است؛ مومن پاداش سعی خود را در آخرت هم انتظار دارد اما غیرمومن تلاشش برای بدست آوردن دنیاست. پس مومن باید سرا پا گوش و توجه باشد. ببیند چه عملی برای او هم در دنیا و هم در آخرت خوب است. اگر قرار باشد اعمال ما فقط ظاهر و پوست بدون مغز باشد و هیچ ثمری در آینده دنیا و آخرت ما نداشته باشد، مثل یک بادام بدون مغز ا...    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: " و لقد ارسلنا نوحا الی قومه انی لکم نذیرمبین" (سوره هود، آیه۲۴) این آیات سرگذشت حضرت نوح(ع) را در دو مرحله بیان می کند: مرحله اول دعوت و تبلیغ و جدیت است و مرحله دوم مبارزات حضرت نوح(ع) است. کلمه کلمه آیات عزیزان برای ما درس است. هدف قرآن داستان گوئی و داستان سرائی مثل مجلات و کتب داستانی نیست؛ زیرا قهرمانان داستانهای قرآن مولود خیال و اندیشه و پندار افراد نیستند که واقعیت نداشته باشند. داستانهائی که به صورت رمان چاپ و منتشرمی شود اگرمضر و گمراه کننده نباشد آثار تربیت...    ادامه »
میلاد امام حسن مجتبی (علیه السلام‌) معمول این است روز عیدکه می شود به دیدن بزرگان می روند به امیدصله وجایزه. شما دراین روزخدمت حضرت زهرا(س) تبریک و تهنیت عرض می کنید برای مولود عزیز و شریفش ازطرف دیگر انتظار عیدی دارید.  این ماه خداست. میهمانی کرده و در نیمه ماه برای بندگان هدیه داده وجود مقدس امام حسن(ع) را برای بندگان فرستاده.خدا میانبر می زند برای رسیدن به کمال که هدف خلقت بندگان است. انسان برای رسیدن به کمال باید مسافتی را طی کند. این است که خداوند میانبر نشان می دهد. یکی ازمیانب...    ادامه »
امام حسن مجتبی ازنظر اخلاقی: مرد شامی شروع کرد به بدگفتن. حضرت گوش کردند. فرمودند: به نظرمی رسد مسافری از راه رسیدی، خسته ای، اگرخانه نداری درِخانه ما بازاست. اگرگرسنه هستی سفره پهن است. اگرمرکب نداری بدهم. قرض داری‌... نگاه کرد. گفت:‌« الله اعلم حیث یجعل رسالته؛ خدا می داند رسالت خودش را کجا برقرارکند. » (سوره انعام) تا امروز دشمن ترین افراد، تو و پدر تو نزد من بودید و از امروز دوست ترین افرادهستید. چندمرتبه حضرت مالشان رادر راه خدا دادند. چندین مرتبه با ...    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: «و لقدآتینا ابراهیم رشدهُ مِن قَبل وکُنا به عالمین» (سوره انبیا، آیه ۵۱) خداوند تبارک وتعالی در این آیه می فرماید: «هرآینه به تحقیق ما رشد دادیم به ابراهیم از قبل و آگاه بودیم و می دانستیم لیاقت رشد دارد؛ یعنی فهم زیاد، درک زیاد رشد فکری رشد عقلی، استعداد به کمال رسیدن.. »  حضرت ابراهیم(ع) شایستگی پیدا کرد و چقدر از نظر ایمانی قوی بود.  عزیزان! هرچقدر ایمان قویتر شود، رشد انسان بیشتر می شود. خدا نورانیت می دهد. راه را نشان می د...    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: « اِدفع بالتی هی احسن السیئه نحن اعلم بمایصفون» ( مومنون، ۹۶) می فرماید: « وقتی کسی به شما بدی کرد، شما آن را به نیکی جواب دهید. ما گفتار و آنچه وصف می کند بهترمی دانیم.»  (شیطان وسوسه می کند برای اینکه انسانها را به جان هم بیندازد. آنان که بدبینی ایجاد می کنند و اعتماد جامعه را سلب می کنند و سوء ظن به وجود می آورند و اجتماع را متزلزل می کنند و مردم را نسبت به انقلاب، نسبت به زمامداران، نسبت به سران کشور بدبین می کنند؛ اینها همان راه شیطا...    ادامه »
صفحه 28 از 45ابتدا   قبلی   23  24  25  26  27  [28]  29  30  31  32  بعدی   انتها