تاریخ ارسال خبر: 27 اردیبهشت 1402 |
قال الصادق (علیه السلام):
«فمن اعجب بنفسه و فعله فقد ضلّ عَن منهج الرُشد و الدّعی ما ليس له؛ هركس نسبت به خود و عمل خود گرفتار عُجب شود، از راه رشد و تعالی گمراه می شود و چیزی را ادعا میکند که لایق آن نیست..» (بحار الانوار،ج۶۹، ص۳۲۰)
عُجب یکی از امراض قلبی وآفت بندگی و عبادت است. صفتی از صفات مذموم که منشآء آن کبر است. کسی که کاری گرچه مختصر انجام دهد ولی در نظرش بزرگ جلوه کند، ازعجب است.
مرض عجب از امراض بسیار خطر ناک است و به طور کلی عمل را نابود می کند و سرچشمه تمام...
ادامه »
تاریخ ارسال خبر: 27 اردیبهشت 1402 |
در کلیپ ذیل استاد طاهائی(ره) با اشاره به حدیث امام صادق(ع) که می فرمایند: « کونوا دعاة الناس بغیر السنتکم» می فرمایند که استاد باید الگو باشد و خطاب به آنها می فرمایند:
شما نباید تابع مد باشید. در همه جا، عروسی ها، مسافرت ها و همه جا الگو باشید. چون زیر ذره بین هستید. برای خدا الگوی عملی برای دیگران باشید. بازنشستگی در کار نیست، چون هدف تمام نشده است.
تاریخ ارسال خبر: 01 خرداد 1402 |
شما می دانید که زیارت حضرت معصومه (علیها السلام) ازحضرت رضا (صلوات الله علیه) است. اگر می خواهید معرفت به حضرت معصومه (علیها السلام) پیدا کنید، زیارت حضرت را با دقت بخوانید. ببینید هرکلمه این زیارت یک مقدار مقام و ویژگی حضرت معصومه(علیها السلام) را بیان می کند...
امام رضا (علیه السلام) می فرمایند: «مَن زارها عارفا بحقها فلَه الجنة؛ هرکسی که فاطمه معصومه صلوات الله علیهارا زیارت کند، درحالیکه عارف باشد، حق این بانو را بشناسد بهشت برای اوست..»
(۱۳۸۳/۹/۲۴)
تاریخ ارسال خبر: 03 خرداد 1402 |
به دختران باید تفهیم شود که ارزش اجتماعی انسان در گرو لیاقت، وعلم و توانائی آنها در امور مربوط به زندگی انسان است؛ نه شغل و پست های پرآوازه، اینهابرای انسان ارزش نیست. ارزش انسان بستگی به شایستگی و توانائی او در اداره کردن زندگی است...
( ۱۳۸۳/۹/۲۸)
تاریخ ارسال خبر: 17 خرداد 1402 |
شما شنیدید استقامت،صبر و پایداری، عظمت روحی، دور اندیشی و بینش وسیع امام خمینی(ره) را، اینها همه بستگی به ایمان دارد. ایمان وقتی قوی باشد پایداری در همه زمینه ها دنبالش هست و ترس و وحشت هم به کلی از بین می رود.
(۱۳۸۴/۳/۱۴)
تاریخ ارسال خبر: 17 خرداد 1402 |
با انتخاب آیة الله خامنه ای ملت ایران اثبات کردند که نحوه تداوم رهبری را کاملا می شناسند؛ لذا پس از رحلت امام(ره)، تحلیل دنیا و دشمنان نسبت به انقلاب عوض شد.
دشمنانی که امیدوار شده بودند با رفتن امام دیگر کار تمام است، مضبوحانه عقب نشینی کردند. دلهره ملت ایران هم جای خودش را به ثبات و آرامش بخشید...
(۱۳۸۲/۳/۱۴)
تاریخ ارسال خبر: 29 خرداد 1402 |
روایتی در کشف الغمه ازحضرت جواد الائمه (علیه السلام) نقل می کنند که فرمودند:
«من وَثق باللهِ اَراهُ السُرور ومن توکل علیّ کفاهُ الاُمور وثقة بالله حصن لایتحصن فیه اِلّامومن اَمین»
هرکسی که به خداوند تبارک و تعالی اعتماد و اطمینان داشته باشد، خداوند به او سرور و شادی رانشان می دهد. غم به او رو نمی کند. نگرانی برایش نیست چرا؟ به خاطر این که به خدا تکیه کرده، خدا هم جز خیر برای بنده چیز دیگری نمی خواهد. بنابراین معتقد است آنچه خدا برای او خواسته خیر اوست و در هرحالی ...
ادامه »