دی ان ان evoq , دات نت نیوک ,dnn
جمعه, 02 آذر,1403


درســهای اســـتاد

درس اول: انسان و دو بعد وجودي او، روح و جسم
درس دوّم: قلـب
درس سوم: عقل
درس چهارم: نفس و عقل
درس پنجم: سعادت واقعی
درس ششم: اخلاق فردی و اجتماعی
درس هفتم: راه درمان رذائل اخلاقی
درس هشتم: مقیاس سنجش نیک و بد اخلاقی
درس نهم: اصلاح گفتار
درس دهم: مطابقت گفتار با رفتار
درس یازدهم: دروغ
درس دوازدهم: راه درمان دروغ
درس سیزدهم: سوء ظن و بدگمانی
درس چهاردهم: سرچشمه های بدگمانی
درس پانزدهم: تجسس و غیبت
درس شانزدهم: مهمترین انگیزه های غیبت
بيانات استاد ارجمند خانم طاهائي به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام
درس هفدهم: خطرات غيبت
درس هجدهم :موارد استثنايي غيبت
درس نوزدهم: حيات اجتماعي
درس بيستم:حيات جامعه
درس بیست و یکم: اسلام و پيوند اجتماعي
درس بيست و دوم: راه ايجاد وحدت فکري
درس بيست وسوم: رشد اخلاقي مهم ترين اصل وحدت
درس بیست چهارم: ویژگی های عبادالرحمان
درس بیست و پنجم: شرحی بر صلوات شعبانیه
درس بیست و ششم: جهان پس از ظهور حضرت مهدی (عج)
درس بیست هفتم: جریان حق و باطل (1)
درس بیست و هشتم : نيم نگاهي به سخنان استاد طاهايي در شب­هاي قدر
درس بیست و نهم: عروج نفس
درس سی ام: آزموني ده‌گانه براي دانايان
درس سی و یکم: اعتدال در مصرف
درس سی و دوم: پندهاي امام عسكري (‏عليه‏السّلام) به شيعيان
درس سی و سوم: به یاد خطیب توانا
درس سی و چهارم: تأثیر نظارت الهی در اصلاح عمل
درس سی و پنجم: جوان، ارزش‌ها و اجتماع
درس سی و ششم: حج و مدیریت اقتصادی
درس سی و هفتم: نگاهی به ابعاد وجودی حضرت زینب کبری (علیهاالسّلام)
درس سی و هشتم: یاد خدا؛ پرورش و آموزش
درس سی و نهم: فرمان صبر به پيامبر اسلام در قرآن
درس چهلم: شکوفایی کمالات انساني
درس چهل و یکم: شرایط مبلّغ و تبلیغ از دیدگاه استاد طاهایی
درس چهل و دوم: پیوند ایمان و علم
درس چهل و سوم: تفسیر فرازهایی از صلوات شعبانیه
درس چهل و چهارم: شخصیت حضرت زهرا(سلام الله علیها)
درس چهل و پنج: اهمیت رای دادن در انتخابات
درس چهل و ششم: اهمیت شب قدر
درس چهل و هفتم: نکته ای ناب از زیارت رجبیه
درس چهل و هشتم: سخن گفتن با امام زمان
درس چهل و نهم: اهمیت انتخاب اصلح
قال الله العظیم فی کتابه: « و لقد آتینا داوود و سلیمان علما و قالا الحمدلله الذی فضلنا علی کثیر من عباده المومنین» (سوره نمل آیه ۱۵) خداوند دراین آیات ازحضرت داوود(ع) و سلیمان(ع) یادمی کند: « براستی به داوود(ع) و سلیمان(ع) دانشی (ویژه) عطا کردیم و آن دو گفتند ستایش مخصوص خداوندی است که ما را بربسیاری ازبندگان مومنش برتری داد.» یکی ازمعجزات حضرت سلیمان(ع) این بود که منطق پرندگان و مخلوفات دیگر را می دانست. اما این را ازخود نمی دانست، می فرمود: این فضل آشکار است که خدا ع...    ادامه »
عزیزان ! شب قدر تقدیرات امور یک ساله ما نوشته می شود. آیا می خواهید تقدیرات شما پرسعادت نوشته شود؟ تضمین این بستگی به عوض شدن ما دارد. سرنوشت ما به دست خود ماست. باید رقم بزنیم ...باید امشب اصلاح کنیم  و از خدا اصلاح بخواهیم ... پس ما باید اصلاح امور مادی، فردی، اجتماعی، سیاسی، اموات، زندگان را بخواهیم..  (۱۳۶۸/۲/۶)
قال الله العظیم فی کتابه: «قال موسی لقومه استعینوا بالله واصبروا اِنّ الاَرض یورثها من یشاءُ من عباده و العاقبة للمتقین» (سوره اعراف، آیه ۱۲۸) امروز روز شهادت حضرت علی بن ابیطالب (علیه السلام) اول مظلوم عالم و اول  مظلوم از اهل بیت(ع).  ازاین آیه مبارکه الهام بگیریم و از روح مطهرعلی(ع) مدد بطلبیم که ان شاءالله مشمول این آیه مبارکه قرار بگیریم.  می فرماید موسی(ع) به قوم خود گفت: «ای قوم من کمک بطلبید ازخدا و صبرکنید. همانا زمین از آن و ملک خداست. به ارث می دهد...    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: «قال موسی لقومه استعینوا بالله و اصبروا اِنّ الاَرض لله یورثها من یشاءُ من عباده‌.. » (اعراف، ۱۲۸)  شرایط و بقاء پیروزی بر دشمن بااین سه برنامه عملی قطعا پیروزی خواهید داشت: 1- تکیه گاه شما تنهاخدا باشد.  2- صبر وپایداری پیشه کنید. عزیزان! بهترین معنا برای صبر پایداری درمقابل عواملی که مانع و سدّ در راه رسیدن به هدف می شود. باید بدانید یک مسیر موفق دارید و آن مسیر و راه الهی است. اگرشما درآن مسیرحرکت کنید و جهت را در زندگی بشناسید، باید ...    ادامه »
این ایام و لیالی تا آخر ماه مبارک رمضان ما باید دعا درمورد فرج امام زمان (صلوات الله علیه) بکنیم. درماه رمضان افضل اعمال انتظار فرج و افضل دعاها دعای فرج است؛ مخصوصا دعای «اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن...» را زیاد بگویید.  اگر قرائت صحیح دارید درقنوت و درسجده آخر نماز دعا کنید.  وظیفه رعیت این است عزیزان که پیوسته به فکر مولا باشد و پیوسته تقاضای فرج کند... . (۱۳۷۸/۱۰/۷)
قال الله العظیم فی کتابه: «اُتل ما اوحی الیک من الکتاب و اقم الصلوة ان الصلوة تنهي عن الفحشاء و المنكر و لذكرالله اكبرو الله يعلم ماتصنعون» (سوره عنكبوت، آیه ٤٥) می فرماید: «بخوان ای پیامبر(ص) آنچه وحی شده به سوی تو از کتاب و به پادار نماز را، همانا نمازنهی می کند، بازمی دارداز فحشاء و منکر و هر آینه ذکر بزرگ پروردگاراست و خدا می داند آنچه که شما عمل می کنید.» دراین آیه مبارکه خداوند دو دستور داده:  1- آموزش  2- پرورش  دقت کنید آیا آموزش و پرورش ما با...    ادامه »
قال الله العظیم فی کتابه: « اُتل ما اوحی الیک من الکتاب و اقم الصلوة ان الصلوة تنهي عن الفحشاء و المنكر و لذكرالله اكبرو الله يعلم ماتصنعون» (عنكبوت، أيه ٤٥) دراین آیه مبارکه خداوند دو دستور داده: 1- آموزش  2- پرورش  گفتیم قرآن علم است. دانشمندان خارجی از تمام علوم قرآن استفاده می کنند.ما قرآن رانشناختیم. ما را از قران دور نگه داشتند و با قرآن بیگانه کردند. هر وقت هم قرآن می خوانیم اکتفا به ظاهرش می کنیم. با قرائت صحیح بین المللی بخوانیم و بیشتر از این به مفاهیم و محتو...    ادامه »
صفحه 29 از 45ابتدا   قبلی   24  25  26  27  28  [29]  30  31  32  33  بعدی   انتها